16/6/21

Η ΕΣΚ τμησε τον Σαμ Οζουσλο

Τον απελθντα Πρεδρο του Συνδσμου Τουρκοκυπρων Δημοσιογρφων (KTGB) Σαμ Οζουσλο τμησε το Διοικητικ Συμβολιο της νωσης Συντακτν Κπρου, σε σεμν τελετ - δεξωση που πραγματοποιθηκε το βρδυ της περασμνης Δευτρας στην Αγλαντζι. Ο Σαμ Οζουσλο υπρξε για σειρ ετν επικεφαλς των Τ/κ δημοσιογρφων και συνβαλε πολ στην ουσιαστικ ανπτυξη της δικοινοτικς συνεργασας μεταξ των επαγγελματιν του κλδου.

Στην εκδλωση, που πραγματοποιθηκε μλις το επτρεψαν οι συνθκες της πανδημας και τα ισχοντα μτρα προστασας της δημσιας υγεας, παρστη και ο διδοχος του Σαμ Οζουσλο, ο νυν Προδρος του KTGB, Αλ Τζιανσο. Ο Πρεδρος της ΕΣΚ Γιργος Φργκος επιδδοντας εκ μρους της οργνωσης αναμνηστικ δρο στον Σαμ Οζουσλο εξρε την μεταξ τους συνεργασα και την προδο που επιτεχθηκε σε θματα συνδικαλιστικς υφς και αμοιβαου ενδιαφροντος. Ο Πρεδρος της ΕΣΚ εξφρασε τη βεβαιτητα τι η συνεργασα μεταξ Ε/κ και Τ/κ δημοσιογρφων θα συνεχιστε διτι εξακολουθον να συντρχουν ουσιαστικο λγοι κοινς συλλογικς διαχερισης πολλν προβλημτων του κλδου. Η αλληλεγγη μεταξ των δημοσιογρφων των δο κοινοττων εναι δεδομνη, κατληξε.

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

----------------

15/6/21

Ανεπτρεπτο συμβν σε βρος δημοσιογρφου

Η δημοσιογρφος Γιτα Δημητρου, αρχισυντκτρια του διαδικτυακο περιοδικο Scala Times, δχθηκε να ακατσχετο υβρεολγιο και απειλς για τη ζω της στα ΜΚΔ ταν δημοσιοποησε την πολιτικ του εν λγω ΜΜΕ τι δεν θα προβλλει δραστηριτητες του ΕΛΑΜ. Η συνδελφος χει προβε σε σχετικ καταγγελα στην Αστυνομα η οποα και διερευνται.

Το λο συμβν εναι ανεπτρεπτο και καταδικαστο καθς πτεται της ελευθερας του λγου των δημοσιογρφων. Το ΔΣ της ΕΣΚ εκφρζει την αμριστη στριξ του προς τη δημοσιογρφο Γιτα Δημητρου και ζητ απ τις αρμδιες αρχς πως διερευνσουν μχρι τλους την λη υπθεση, τσι που σοι ενχονται στην διατπωση αυτν των απειλν να οδηγηθον ενπιον της Δικαιοσνης.

Τλος, το Δ.Σ. της ΕΣΚ καλε τον πολιτικ κσμο του τπου πως επιδεξει την ανλογη ευαισθησα, που παρατηρονται ττοια φαινμενα εκφοβισμο των δημοσιογρφων. Και δυστυχς, ττοια φαινμενα παρατηρονται ευρτερα.

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

--------------------

3/6/21

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ

Αγαπητο συνδελφοι,

Προσκαλεσθε σε συνεσταση που θα πραγματοποιηθε την Κυριακ 27 Ιουνου στις 13.00 στο Δημοσιογραφικ Χωρι στα Περβλια. Η πρσκληση απευθνεται σε λα τα μλη της νωσης Συντακτν και τα μλη των οικογενειν τους.

Ελτε να απολασουμε πλοσιο φαγητ, με απεριριστο ποτ, και φρτε μνο το κφι και την καλ σας διθεση! Μπορετε ββαια να συνδυσετε την επσκεψ σας στο Δημοσιογραφικ Χωρι με κολμπι στην υπροχη παραλα μπροστ απ τις εγκαταστσεις μας.

Μη ξεχσετε μνο να κμετε εγκαρως κρτηση στη Γραμματεα της ΕΣΚ, ετε ηλεκτρονικ απαντντας σε αυτ το email, ετε τηλεφωνικ στο 22446090. Θα δεχμαστε κρατσεις μχρι το μεσημρι της Παρασκευς 25 Ιουνου, διτι θα πρπει να γνει κατλληλη προετοιμασα απ το εστιατριο «ΕΝΑΛΙΑ» στο Δημοσιογραφικ Χωρι, που θα μας φιλοξενσει.

Σας περιμνουμε, να τα πομε και απ κοντ μετ απ τσο καιρ, σ’ να ευχριστο περιβλλον.

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

---------------------

25/5/21

Καταδκη της σλληψης του δημοσιογρφου Protasevich

Το Διοικητικ Συμβολιο της νωσης Συντακτν Κπρου εννει τη φων του με την Ευρωπακ Ομοσπονδα Δημοσιογρφων, καταδικζοντας απερφραστα τη σλληψη και κρτηση  του δημοσιογρφου, μπλκερ και ακτιβιστ Roman Protasevich. Οι φυλακισμνοι δημοσιογρφοι στη Λευκορωσα ανρχονται πλον σε 28. Η ΕΣΚ, μαζ με την ΕΟΔ, απευθνει κκληση για τη σσταση διεθνος αποστολς και τη διενργεια ρευνας για την τιμωρα των υπευθνων της σλληψης και κρτησης του Roman Protasevich.

Στην ανακονωση της ΕΟΔ, την οποα η ΕΣΚ προσυπογρφει, μεταξ λλων σημεινεται: «Η Ευρωπακ Ομοσπονδα Δημοσιογρφων καταγγλλει αυτ την πρξη αεροπειρατεας και κρατικς τρομοκρατας και απαιτε την μεση απελευθρωση του Roman Protasevich καθς και λλων 28 δημοσιογρφων που αυτ τη στιγμ βρσκονται υπ κρτηση στη Λευκορωσα».

«Κθε εβδομδα μαζ με το μλος μας την νωση Λευκορσων Δημοσιογρφων BAJ, καταγγλλουμε την λο και μεγαλτερη καταπεση που ασκεται στα ανθρπινα δικαιματα  και την Ελευθερα του Τπου στη Λευκορωσα», δλωσε ο Mogens Blicher Bjerregard Πρεδρος της ΕΟΔ.

«Η ΕΟΔ απευθνει κκληση για τη σσταση επσημης διεθνος αποστολς και τη διενργεια διεθνος ρευνας για την τιμωρα λων σων εμπλκονται στην καταπεση που ασκεται σε δημοσιογρφους και μσα ενημρωσης στη Λευκορωσα. Οι πολιτικς και οι διωκτικς αρχς,  πως και η δικαιοσνη στη Λευκορωσα, πρπει να λογοδοτσουν. Η ΕΟΔ καθς και οι Ενσεις μλη της Ομοσπονδας εναι προετοιμασμνες να συνεργαστον για τη διεξαγωγ αυτς της ρευνας».

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

-----------------------

2/3/21

ΕΣΚ: Πορευμαστε μαζ με τους Τ/κ δημοσιογρφους

Η νωση Συντακτν Κπρου εκφρζει την αμριστη στριξη, συμπαρσταση και αλληλεγγη της προς τους Τουρκοκπριους δημοσιογρφους που διαμαρτρονται και αντιστκονται στις διξεις και τις επιθσεις τις οποες δχεται η ελευθερα του Τπου στην κατεχμενη Κπρο. Στην μαζικ πορεα διαμαρτυρας που πραγματοποησαν χθες η συντεχνα εργαζομνων στον Τπο, Basin Sen και ο Σνδεσμος Τ/κ Δημοσιογρφων KTGB υπ τον ττλο «Πορευμαστε γιατ δεν φοβμαστε», τα μλη της ΕΣΚ ταν νοερ παρντα. Εν τα μτρα κατ της πανδημας το επτρεπαν η ΕΣΚ θα εχε και φυσικ παρουσα στη μαζικ κινητοποηση των συμπατριωτν μας δημοσιογρφων.

Δυστυχς στα κατεχμενα εδφη της πατρδας μας προσλαμβνει πλον επικνδυνες διαστσεις το εγχερημα των κρατοντων και της Τουρκας για φμωση δημοσιογρφων και ΜΜΕ, για περαιτρω διβρωση της ελευθεροτυπας και για ακμα μεγαλτερη παρεμπδιση της ελευθερας κφρασης.

Η ΕΣΚ καταδικζει με κατηγορηματικτητα κθε προσπθεια συρρκνωσης της ελευθεροτυπας και χειραγγησης των δημοσιογρφων που και αν αυτ συντελεται, πσω μλλον ταν αυτ συντελεται στην δια μας την πατρδα.

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

--------------------------

17/2/21

«φυγε» ο εμβληματικς και χαρισματικς δημοσιογρφος Αλκος Κωνσταντινδης

Πλρης ημερν, δημοσιογραφικν εμπειριν και αρθρογραφικν καταγραφν εγκατλειψε τα εγκσμια το βρδυ της Τρτης 16 Φεβρουαρου 2021 ο πολπειρος, πολυτλαντος και μχρι το βαθ του γρας εν ενεργεα δημοσιογρφος Αλκος Κωνσταντινδης. Ο Αλκος Κωνσταντινδης υπρξε εκ των πρωτοπρων, στυλοβατν της κυπριακς δημοσιογραφας, με γλσσα σκληρ και δηκτικ, αναλσεις βαθις και τεκμηριωμνες, αλλ και με σχλια καυστικ, σκωπτικ που φησαν εποχ.

Ο Αλκος Κωνσταντινδης υπρξε απ τα πρτα-πρτα μλη της νωσης Συντακτν Κπρου και στο μητρο της Οργνωσης φρει τον αριθμ 29. Η χαρισματικ του γραφδα δεν κσμησε μνο τη δημοσιογραφα, αλλ και τη λογοτεχνα του τπου μας. Αφο στις πρτες δεκαετες της καριρας του εργστηκε επιτυχς και ως κριτικς λογοτεχνας, με βαθις και διεισδυτικς αναλσεις, αρθρογραφντας με το ψευδνυμο Αλκος Μπαλτς.

Ο Αλκος Κωνσταντινδης γεννθηκε στις 24 Ιανουαρου 1930, φοτησε στο Γυμνσιο Κερνειας και στη Σχολ Δημοσιογραφας του Λονδνου. Ξεκνησε τη δημοσιογραφικ του πορεα απ τις εφημερδες «Δημοκρτης», «Χαραυγ», «Εμπρς» και το περιοδικ «Να Εποχ». Ακολοθως εργστηκε στις εφημερδες «Εθνικ» και «Φιλελεθερος» και στο περιοδικ «Κυπριακ Χρονικ». Υπρξε εκ των ιδρυτν της εφημερδας «Σημεριν» το 1976 και «Εσπεριν» το 1980. Απ το 1982 και μχρι την εκδημα του εργστηκε στην εφημερδα «Αλθεια», πρτα ως αρχισυντκτης και ακολοθως ως σμβουλος κδοσης.

Η στλη του «Τα υπρ και τα κατ», που γραφταν για πολλς δεκαετες αρχικ στη «Σημεριν» και μετ στην «Αλθεια», θα μποροσε ν’ αποτελσει ειδικ σεμινριο στις πανεπιστημιακς δημοσιογραφικς σχολς του τπου. Για το σκωπτικ της φος, τα χλευαστικ σχλι της, τις δηκτικς υποδεξεις και την τολμηρ κριτικ της, η στλη αυτ υπρξε ιδιατερα δημοφιλς.

Ο Αλκος Κωνσταντινδης καταλεπει σζυγο και τρα ενλικα τκνα. Η κηδεα του θα τελεστε το Σββατο 20 Φεβρουαρου στις 11 πμ απ τον Ιερ Να του Αποστλου Βαρνβα στη Δασοπολη.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚ θερμ συλλυπεται την οικογνεια και λους τους οικεους του μεταστντος λαμπρο δημοσιογρφου. Η ΕΣΚ θα εκπροσωπηθε στην κηδεα του Αλκου Κωνσταντινδη και θα καταθσει στεφνι στη μνμη του.

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

---------------------------

3/2/2021

Φλγοντα ζητματα του δημοσιογραφικο κλδου
γειρε η ΕΣΚ ενπιον του Προδρου της Δημοκρατας

Σωρεα ζητημτων που χουν να κμουν με το δημοσιογραφικ συνδικαλζεσθαι, την επαγγελματικ κατοχρωση του κλδου και τη θεσμικ ενσχυση του ρλου της νωσης Συντακτν Κπρου γειρε το Διοικητικ Συμβολιο της οργνωσης σε συνντηση που εχε σμερα το μεσημρι με τον Πρεδρο της Δημοκρατας κ. Νκο Αναστασιδη.

Σε ,τι αφορ τα συνδικαλιστικ ζητματα η αντιπροσωπεα του Δ.Σ. της ΕΣΚ με επικεφαλς τον Πρεδρο της οργνωσης Γιργο Φργκο αναφρθηκε στη ραγδαα επιδενωση του εργασιακο τοπου στον μιντιακ χρο χαρακτηρζοντας την εικνα των εργασιακν σχσεων στον κλδο αποκαρδιωτικ. Συγκεκριμνα, γινε λγος για παρτυπες απολσεις μετατξεις μονμων υπαλλλων σε καθεστς συνεργτη. Αυθαρετες περικοπς μισθν. Προσλψεις με μισθος κτω απ το ριο του καττατου. Υπερεκμετλλευση της εργασας απ το σπτι.

Σε σχση με το σχδιο De Minimis για ενσχυση του ντυπου Τπου απ πλευρς ΕΣΚ υποστηρχθηκε τι η απλειψη του ρου για εργοδτηση μελν της οργνωσης προκειμνου μια επιχερηση ΜΜΕ να τχει επιδτησης, απφερε παρκαμψη της συντεχνας εκ μρους των εργοδοτν.

Αναφορικ με τα κυβερνητικ σχδια αρωγς της επιχειρηματικτητας εν μσω πανδημας η ηγεσα της ΕΣΚ κανε λγο για ετεροβαρ αξιοποηση εκ μρους των πλεστων επιχειρηματιν ΜΜΕ. Υποστριξε μλιστα τι παρατηρθηκε σωρεα παρατυπιν, στρεβλσεων και ετεροβαρν ερμηνειν απ εργοδοτικς πλευρς.

Σε ,τι αφορ τα θεσμικ ζητματα που αφορον τον κλδο η αντιπροσωπεα της ΕΣΚ αναφρθηκε στην πολχρονη εκκρεμτητα του εκσυγχρονισμο της Νομοθεσας περ Τπου. Το γεγονς, υπογραμμστηκε, αφνει ακλυπτο το διαδκτυο, ανοχρωτο το επγγελμα και αδναμη τη λειτουργα σε θματα δεοντολογας. Περαιτρω η ηγεσα της οργνωσης αναφρθηκε στην ανγκη μεσης υλοποησης της επανειλημμνα διακηρυχθεσας επισμως δσμευσης της κυβρνησης να εκχωρηθε εξολοκλρου στην ΕΣΚ η δικαιοδοσα κδοσης της δημοσιογραφικς ταυττητας. Τονστηκε επσης η ανγκη πρσδοσης πρσθετης χρηστικς αξας στην ταυττητα της ΕΣΚ.

Ο Προδρος της Δημοκρατας κουσε με ιδιατερη προσοχ και κατανηση λα τα ζητματα συνδικαλιστικς υφς που ηγρθησαν εκ μρους της ΕΣΚ. σον αφορ τα θεσμικ ζητματα, αυτ θα συζητηθον περαιτρω σε να σσκεψη περ τα τλη Φεβρουριου υπ τον αρμδιο για θματα Τπου υπουργ Εσωτερικν Νκο Νουρ, ο οποος συμμετεχε στη σημεριν σσκεψη στο Προεδρικ. Στη συνντηση μετεχε επσης  ο Κυβερνητικς Εκπρσωπος Κυρικος Κοσιος και ο Διευθυντς του Γραφεου Τπου του Προδρου Βκτωρας Παπαδπουλος.

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

-----------------------------

29/1/2021

Καταδικζουμε διξεις και προπηλακισμος
σε βρος Τουρκοκυπρων δημοσιογρφων

Το τελευταο διστημα πληθανουν ανησυχητικ οι διξεις και οι προπηλακισμο σε βρος Τουρκοκυπρων δημοσιογρφων που ασκον κριτικ στην τουρκικ κυβρνηση και στις αρχς του ψευδοκρτους.

Το φαινμενο δεν μπορε να αφνει αδιφορη την νωση Συντακτν Κπρου. Στα κατεχμενα εδφη της πατρδας μας, συμπατριτες μας δημοσιογρφοι, εκφοβζονται, δικονται και προπηλακζονται. Η ελευθεροτυπα και η ελευθερα κφρασης παραβιζονται κατφορα. Η φμωση δημοσιογρφων και ΜΜΕ εναι στην ημερσια διταξη.

Πραν της γνωστς υπθεσης του εκδτη και διευθυντ της «Αβροπα» Σιενρ Λεβντ, τρα επιχειρεται η δικαστικ δωξη στην γκυρα και της δημοσιογρφου - αρθρογρφου Ασεμντν Ακν. Υπενθυμζεται τι για την υπθεση Λεβντ η ΕΣΚ, απ κοινο με τη συντεχνα Basin Sen, επιδωξε και πτυχε αντδραση καταδκης απ τη Διεθν και απ την Ευρωπακ Ομοσπονδα Δημοσιογρφων.

Εκτς απ τις επιχειρομενες δικαστικς διξεις Λεβντ και Ακν στην γκυρα, Τουρκοκπριοι δημοσιογρφοι βρσκονται αντιμτωποι με εκφοβισμος και προπηλακισμος μνο και μνο γιατ σκησαν κριτικ στον Ερσν Τατρ για δηλσεις και πρξεις του. Χαρακτηριστικς εναι οι περιπτσεις της ακτιβστριας αρθρογρφου Εσρ Ακν, αλλ και του Προδρου της Συντεχνας Εργαζομνων στον Τπο Basin Sen, αρθρογρφου Αλ Κισμρ.

Το Διοικητικ Συμβολιο της ΕΣΚ καταδικζει με τον πιο ντονο τρπο λες τις περιπτσεις διξεων και προπηλακισμν Τουρκοκυπρων δημοσιογρφων και θα ενημερσει επ τοτου λους τους αρμδιους δημοσιογραφικος φορες πανευρωπακ και διεθνς.

λοι οι διωκμενοι Τουρκοκπριοι δημοσιογρφοι εναι πολτες της Κυπριακς Δημοκρατας. Το Δ.Σ. της ΕΣΚ καλε τα συντεταγμνα ργανα της πολιτεας πως συμβλουν στην λη προσπθεια προστασας των συμπατριωτν μας δημοσιογρφων.

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

----------------------------

14/1/2021

Στην υπθεση Ανδρα Παρσχου συρρικννεται η ελευθεροτυπα

Το Δ.Σ. της νωσης Συντακτν Κπρου εκφρζει την ντονη δυσαρσκεια και ανησυχα του για τη θλιβερ κατληξη που εχε αρθρογραφικ συμβν με τον μχρι πρτινος Διευθυντ Σνταξης της «Καθημερινς» Κπρου, συνδελφο δημοσιογρφο, μλος της ΕΣΚ, Ανδρα Παρσχο. Πρκειται καταφανς για υπθεση συρρκνωσης της ελευθεροτυπας και εξαναγκασμο δημοσιογρφου σε υποβολ παρατησης.

Οι εκδτες-εργοδτες του Α. Παρσχου προβησαν, ως μη φειλαν, σε απολογα δια επιστολς, εκ μρους και ερμην του. Η μοναδικ επιλογ που απμενε στον μχρι χθες Διευθυντ της «Κ» ταν η υποβολ παρατησης. πως και πραξε διαφυλσσοντας την επαγγελματικ του αξιοπρπεια, κρος και επρκεια.

Το λο συμβν τραυματζει ιδιατερα την ελευθερα κφρασης και την ελευθεροτυπα στον τπο μας. Αφνει ανεξτηλα αρνητικ στγμα στη δημοσιογραφα της πατρδας μας, στον πλουραλισμ των απψεων και στη δεοντολογα εκφορς του δημσιου λγου.

Το λο συμβν εναι θλιβερ, ανησυχητικ και επικνδυνο. Αφνει δε εκτεθειμνους χι μνο τους εκδτες-εργοδτες της «Κ» αλλ και τους κρατοντες και συγκεκριμνα το προεδρικ περιβλλον. Ο υπερβλλον ζλος εναι μονμως κακς σμβουλος για λους.

Ο ρλος του δημοσιογρφου δεν εναι να θωπεει τις εξουσες, αλλ να τις ελγχει, να τις ψγει, να τις κρνει και επικρνει εκ μρους της κοινς γνμης. ταν η κοιν γνμη βο για τα ζητματα της διαφθορς που ταλανζουν τον τπο μας, ταν διεθν ΜΜΕ επικρνουν αυστηρ την κατσταση επ του λου θματος στο κρτος μας, οι Κπριοι δημοσιογρφοι δεν μπορον να σιωπον. Διτι και οι δημοσιογρφοι κρνονται, δεν βρσκονται στο απυρβλητο.

Ως Δ.Σ. της ΕΣΚ καλομε τους εκδτες της «Κ» να κνουν δετερες σκψεις. Καλομε τλος τον Πρεδρο της Δημοκρατας Νκο Αναστασιδη να διαχωρσει τη θση του απ την τελικ καταθλιπτικ κβαση του λου συμβντος. Ο συνδελφος Ανδρας Παρσχος χει την αμριστη στριξη και συμπαρστασ μας, την αμριστη στριξη και συμπαρσταση του συνλου της δημοσιογραφικς οικογνειας.

Διοικητικ Συμβολιο
νωσης Συντακτν Κπρου

---------------------------------

13/1/2021

Κοιν διβημα ΕΣΚ-Basin Sen προς υπερσπιση του Σενρ Λεβντ

Η νωση Συντακτν Κπρου και η Συντεχνα Εργατν Τπου Basin Sen, αμφτερες μλη της Διεθνος και της Ευρωπακς Ομοσπονδας Δημοσιογρφων, με κοιν γραπτ διβημ τους προς τις δο Ομοσπονδες, ζητον τη στριξη και την κφραση αλληλεγγης προς τον Τουρκοκπριο δημοσιογρφο και εκδτη Σενρ Λεβντ, ο οποος εξακολουθε να στοχοποιεται και να δικεται ποικιλοτρπως απ την τουρκικ κυβρνηση. 

ΕΣΚ και Basin Sen, στο κοιν διβημ τους προς ΔΟΔ και ΕΟΔ, υπογραμμζουν τι ο Λεβντ υπρξε πολλκις στχος επσημων και ανεπσημων διξεων και ρθε πολλς φορς αντιμτωπος με δικαστικς διαδικασες σε σχση με της κριτικς του αναφορς απναντι στο τουρκικ καθεστς. λες οι διξεις που υπστη και συνεχζει να υπκειται ο Τ/κ δημοσιογρφος συνιστον κατφωρη παραβαση της ελευθερας του τπου και της ελευθερας κφρασης.

Το νο στοιχεο που προκπτει στην υπθεση Λεβντ εναι το γεγονς τι η τουρκικ κυβρνηση απαιτε πως η δωξη του, που σχετζεται με τρα διαφορετικ δημοσιεματα στην εφημερδα του, την «Africa», εκδικαστε στην γκυρα. Εν κτι ττοιο γνει αποδεκτ, ττε ο Σενρ Λεβντ θα βρεθε αντιμτωπος με τη σοβαρ πιθαντητα να καταδικαστε σε πολυετ φυλκιση.

ΕΣΚ και Basin Sen τονζουν τι η κδοση του Λεβντ στην Τουρκα πρπει να αποφευχθε με κθε τρπο. Για το λγο αυτ, με το γραπτ διβημα τους, καλον την ΔΟΔ και την ΕΟΔ να σταθον αλληλγγυες δπλα στον Τ/κ δημοσιογρφο, πως πραξαν και στο παρελθν, και να προβον σε λες τις δουσες ενργειες προκειμνου να συμβλουν στη συλλογικ προσπθεια που καταβλλεται απ πολλος φορες τσο στην Κπρο, σο και στο εξωτερικ.

Η Τουρκα εναι μια χρα που κατακρνεται διεθνς για διξεις και φυλακσεις εκατοντδων δημοσιογρφων στην επικρτει της και οφελει να σεβαστε της βασικς αξες και τα θεμελιδη ανθρπινα δικαιματα της ελευθερας του Τπου, την ανεξρτητη δημοσιογραφα και την ελευθερα της κφρασης.


 

 

 

 

 

 


 


 

12 - 2120 , .. 23495, 1683
. (357) 22446090, - 22446092, . (357) 22446095
Contact Us
2005