Ένωση Συντακτών Κύπρου


επιστροφή

 
Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων
http://www.ifj.org/

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, ιδρύθηκε το 1926, και σήμερα περιλαμβάνει περίπου 450.000 μέλη σε 100 χώρες. Στον κόμβο της θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και ανακοινώσεις της ΔΟΔ καθώς και δεσμούς με όλες τις δημοσιογραφικές οργανώσεις - μέλη της που διαθέτουν κόμβο στο Διαδίκτυο.

Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα
http://www.rsf.fr/

Οι «Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα» είναι μια οργάνωση που έχει ως έργο την αναζήτηση και τον έλεγχο πληροφοριών που σχετίζονται με την  καταπάτηση δικαιωμάτων και ελευθερίας του Τύπου.

Ινστιτούτο Ελληνικών Πηγών
http://www.hri.org/news/
Το Ινστιτούτο Ελληνικών Πηγών είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1993. Στον κόμβο του, θα βρείτε μεταξύ άλλων πολύτιμες πηγές πρωτογενούς και μη πληροφόρησης, όπως δεσμούς με κόμβους ελληνικών υπουργείων, αλλά και δεσμούς με ελληνικά έντυπα και σταθμούς, στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Κόμβοι Πανεπιστημιακών Επικοινωνιών στον Κόσμο
http://www.jou.ufl.edu/commres/jouwww.htm

Κόμβοι πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο, που έχουν στο πρόγραμμά τους σπουδές στη Δημοσιογραφία και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Οι κόμβοι είναι καταχωρημένοι κατά περιοχή και κατά χώρα.

Εθνική Ένωση Δημοσιογράφων
http://www.gn.apc.org/media/nuj.html

Η Εθνική Ένωση Δημοσιογράφων, έχει 25.000 μέλη στην Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και την Ιρλανδία.

Δημοσιογράφοι, στη διάθεσή σας (Journalists@your service)
http://www.brusselsreporter.org/gr/greek.htm
Η υπηρεσία Journalists @ Your Service, έχει σαν αποκλειστική αποστολή την παροχή πληροφοριών στους δημοσιογράφους και όλους τους εργαζόμενους σε ΜΜΕ, στις Βρυξέλλες και, γενικότερα, το Βέλγιο.

 

 

 


 

Λεωφόρος ΡΙΚ 12 - 2120 Αγλαντζιά, Τ.Θ. 23495, 1683 Λευκωσία
Τηλ. (357) 22446090, - 22446092, Φαξ. (357) 22446095
Contact Us
© 2005 Ένωση Συντακτών Κύπρου