ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Για τις διακοπές σας

Το Δημοσιογραφικό Χωριό στην παραλία των Περβολιών Λάρνακας – μόλις 100 μέτρα από μια θαυμάσια αμμώδη πλαζ – λειτουργεί ολόχρονα και είναι στη διάθεση των επισκεπτών του για να τους προσφέρει ευχάριστη ξεκούραση και αναψυχή όλες τις εποχές του χρόνου σε πολύ προσιτές τιμές.

Το Δημοσιογραφικό Χωριό διαθέτει οκτώ διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου και έξι σπίτια των δύο υπνοδωματίων, με πλήρη επίπλωση και εξοπλισμό στα υπνοδωμάτια, το καθιστικό και την κουζίνα. Λειτουργεί σύστημα κλιματισμού, ενώ στις κατοικίες των δύο υπνοδωματίων υπάρχει και τζάκι. Μεγάλες βεράντες και μπαλκόνια με θαυμάσια θέα προς τη θάλασσα. Στην οικία των δύο υπνοδωματίων μπορούν να τακτοποιηθούν άνετα μέχρι 5 άτομα και στο διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου μέχρι 3 άτομα.

Στις υποδομές του Χωριού περιλαμβάνονται γήπεδα για ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα και πετόσφαιρα. Παιδότοπος με διάφορα παιγνίδια. Ανοικτοί χώροι με πλούσιο πράσινο. Καφεστιατόριο με φρέσκο ψάρι και ποικιλία φαγητών σε λογικές τιμές. Μεγάλη αίθουσα με διάφορα παιγνίδια και χωρητικότητας μέχρι 200 άτομα για διάφορες εκδηλώσεις.

Ο Φάρος Κιτίου, ο Πύργος της Ρήγαινας, η ιστορική εκκλησία Κιτίου Αγγελόκτιστη και άλλοι ιστορικοί και ωραίοι χώροι, σε κοντινές αποστάσεις, για ευχάριστες επισκέψεις και περιπάτους.

Το Δημοσιογραφικό Χωριό συνδέεται με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων με τη γειτονική πόλη της Λάρνακας καθώς και με όλες τις άλλες πόλεις της Κύπρου.

Οι ημερήσιες τιμές για διαμονή στο Δημοσιογραφικό Χωριό έχουν ως ακολούθως:

Κατοικία δύο υπνοδωματίων:

  • Μέλη ΕΣΚ και εξαρτώμενοι τους €35 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Ανενεργά μέλη της ΕΣΚ που οφείλουν συνδρομές πέραν των δύο ετών, καθώς και δημοσιογράφοι μη μέλη της οργάνωσης, €42 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Οποιεσδήποτε πολίτης που δεν έχει σχέση με τον δημοσιογραφικό κλάδο €49 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Επισκέπτες από το εξωτερικό €55 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου:

  • Μέλη ΕΣΚ και εξαρτώμενοι τους €27 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Ανενεργά μέλη της ΕΣΚ που οφείλουν συνδρομές πέραν των δύο ετών, καθώς και δημοσιογράφοι μη μέλη της οργάνωσης, €34 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Οποιεσδήποτε πολίτης που δεν έχει σχέση με τον δημοσιογραφικό κλάδο €40 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Επισκέπτες από το εξωτερικό €45 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Για τη χρησιμοποίηση του συστήματος κλιματισμού θα υπάρχει χρέωση 70 σεντ ανά μίαν ώρα χρήσης κάθε συσκευής.

Οι ένοικοι θα μεταφέρουν σεντόνια, πετσέτες και μαξιλαροθήκες. Μπορούν, εφ΄ όσον το επιθυμούν, να τα προμηθεύονται από το Χωριό με κάποια λογική χρέωση. Τα σπίτια διαθέτουν τον αναγκαίο εξοπλισμό κουζίνας και κλινοσκεπάσματα.

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά κατοικίδιων ζώων στο Χωριό.

Για κράτηση σπιτιού ή για πρόσθετες πληροφορίες-διευκρινήσεις απευθύνεσθε στα Γραφεία της ΕΣΚ

ΤΗΛ: 22446090, 24424444
ΦΑΞ: 22446095
EMAIL: [email protected]