ΑνακοινώσειςΑνακοινώσεις 2024Ημερίδα: «Κυπριακή Δημοσιογραφία: Θεσμική υπόσταση, θεωρητική τεκμηρίωση, συνδικαλιστική κατοχύρωση»

Ημερίδα: «Κυπριακή Δημοσιογραφία: Θεσμική υπόσταση, θεωρητική τεκμηρίωση, συνδικαλιστική κατοχύρωση»

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου και η Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα  “Κυπριακή Δημοσιογραφία: Θεσμική υπόσταση, θεωρητική τεκμηρίωση και συνδικαλιστική κατοχύρωση”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/5/2024, ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα24 στο Πανεπιστήμιο Frederick.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

  • Εισαγωγική παρέμβαση: Ήβη Λάμπρου επίκουρη Καθηγήτρια πρόγραμμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Επικοινωνίας
  • Εισηγήσεις:
  1. «Η λειτουργία των Μέσων Επικοινωνίας στη σύγχρονη κοινωνία και ο ρόλος των δημοσιογράφων» – Δρ. Κωστάκης Κωνσταντίνου, Αν. Κοσμήτορας Σχολής Τεχνών, Επικοινωνίας και Καλών Τεχνών
  2. «Η ποιοτική δημοσιογραφία ως αίτημα της κοινωνίας» – Γιώργος Φράγκος Πρόεδρος ΕΣΚ
  • Ερωτήσεις- Συζήτηση- Συμπεράσματα

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ένωσης Συντακτών Κύπρου «Οι δημοσιογράφοι έχουν φωνή», η οποία στοχεύει στην ανάδειξη των δίκαιων αιτημάτων των δημοσιογράφων και στην προστασία της δημοσιογραφίας ως δημόσιου αγαθού. Καλούμε όλους να σταθούν δίπλα στον αγώνα μας υπογράφοντας ηλεκτρονικά τη διακήρυξη της εκστρατείας στο link.

Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συντακτών Κύπρου

 

ΡΟΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ