ΑνακοινώσειςΑνακοινώσεις 2023Δωρεάν εισιτήρια σε παράσταση του ΘΟΚ για τα παιδιά των δημοσιογράφων

Δωρεάν εισιτήρια σε παράσταση του ΘΟΚ για τα παιδιά των δημοσιογράφων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

όπως και πέρσι τις Γιορτές, η Ένωση Συντακτών Κύπρου προαγόρασε σεβαστό αριθμό εισιτήριων παιδικής θεατρικής παράστασης, τα οποία θα προσφερθούν δωρεάν στα μέλη της ΕΣΚ και στα παιδιά τους. Πρόκειται για την παράσταση της Παιδικής Σκηνής του ΘΟΚ «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», η οποία θα δοθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 15.00. Όσα μέλη της οργάνωσης ενδιαφέρονται μπορούν από τώρα να εξασφαλίσουν  εισιτήρια, για τους ίδιους και τα παιδιά τους, από τη Γραμματεία της ΕΣΚ στη Δημοσιογραφική Εστία (τηλ. 22446090).

Ο «Μολυβένιος Στρατιώτης» είναι μια τρυφερή ιστορία που έχει περάσει από γενιά σε γενιά χωρίς να χάσει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν διαχρονική. Ένα έργο που μιλά στην καρδιά και στο μυαλό. Μια θαυμάσια αλληγορία για τον φθόνο, τον σεβασμό, τη διαφορετικότητα, τη δύναμη της θέλησης και την αλληλεγγύη. Για τη δύναμη που μας δίνει η αγάπη, ώστε να ξεπερνάμε τις δοκιμασίες της ζωής

Τα δωρεάν εισιτήρια της ΕΣΚ θα δοθούν με βάση τη σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα τηρηθεί προτεραιότητα στα μέλη της οργάνωσης με τακτοποιημένες συνδρομές.

Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συντακτών Κύπρου

ΡΟΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ