ΑνακοινώσειςΑνακοινώσεις 2023Επικαιροποίηση αρχείου άνεργων δημοσιογράφων

Επικαιροποίηση αρχείου άνεργων δημοσιογράφων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζουν η Ένωση Συντακτών Κύπρου, διατηρεί αρχείο άνεργων δημοσιογράφων. Κι αυτό διότι, κατά καιρούς, διάφοροι εργοδότες-επιχειρηματίες ΜΜΕ αποτείνονται στην Οργάνωσή μας προς εξεύρεση συντακτικού προσωπικού.

Το αρχείο αυτό, από καιρό σε καιρό, χρειάζεται επικαιροποίηση. Ως Δ.Σ., κρίνουμε ότι στο σχετικό κατάλογο θα είναι καλό να προστεθούν όχι μόνο οι άνεργοι συνάδελφοι, αλλά και οι υποαπασχολούμενοι και οι ετεροαπασχολούμενοι που επιθυμούν να επιστρέψουν στον κλάδο.

Αυτή τη φορά στο σχετικό μητρώο αποφασίσαμε να περιλάβουμε και δημοσιογράφους που δεν είναι μέλη της Ένωσης Συντακτών. Εξάλλου, στα εργασιακά ζητήματα, παντού και πάντοτε ενεργούμε εκ μέρους όλων και προς όφελος όλων.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να ενταχθείτε στο αρχείο ανέργων, υποαπασχολούμενων και ετεροαπασχολούμενων δημοσιογράφων της ΕΣΚ, να αποστείλετε σχετικό μήνυμα, με τα πλήρη στοιχεία σας, προϋπηρεσία και προσόντα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Οργάνωσης. Παράλληλα, προτρέψτε και όσους συναδέλφους γνωρίζετε που εμπίπτουν στις πιο πάνω κατηγορίες αλλά δεν είναι μέλη της ΕΣΚ, να το πράξουν.

Ο νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων τηρείται αυστηρά από την ΕΣΚ. Τα στοιχεία σας δεν θα δοθούν σε κανένα, χωρίς προηγουμένως να εξασφαλίσουμε τη σύμφωνο γνώμη σας. Όμως το σχετικό αρχείο πρέπει να εμπλουτισθεί και να επικαιροποιηθεί το ταχύτερο δυνατό. Αναμένουμε τη βοήθεια και τη συμβολή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συντακτών Κύπρου

ΡΟΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ